Мисия

Darko Team е спортен клуб с нестопанска цел и мисия да промени нагласите на хората – да им покаже, че спортуването може да бъде забавно и интересно. 

Правим социална промяна като организираме тренировки, състезания, лагери и обучения за хора от всички възрасти и обществени групи.   

В нашите дейности  участниците използват енергията си и подобряват качествата си по забавен и иновативен начин, като им предоставяме разнообразие от щафетни игри, състезания и различни упражнения, които подобряват физическата им активност. 

В свят на замърсяване, масово потребление, здравна криза, наднормено тегло, технологии и липса на комуникация, ние виждаме необходимостта да образоваме децата как да използват енергията си по най-естествения начин. И спортът е такъв начин.  

Движението е особено важно за децата, а ние се движим и  забавляваме. Нашата мисия е да накараме нашите членове да изградят навик за системни спортуване и здравословен начин на живот. 

Целта е да създадем общност, в която да популяризираме идеите си за активен и екологичен начин на живот като се движим и говорим по теми като здравословното хранене, възможности за развитие и за мечтите извън спорта.

Зелена група

(Деца на възраст от 4 до 6 години)

Жълта група

(Деца на възраст от 7 до 8 години)

Синя група

(Деца на възраст от 9 до 12 години)

Червена група

(Деца на възраст от 13 до 16 години)