Въпроси и отговори

На колко години детето ми може да започне да тренира при вас ?

Най-малките атлети на #DarkoTeam са на 4 години. Те са в групата на „Отбор Бебета“. Най-подходящо а тях е да тренират по два пъти в седмицата около 40-50 минути. Нашите тренировки са с напълно адаптирани към тази възраст уреди и упражнения.

Никога не съм се занимавал със спорт, може ли да бъда част от отборите на #DarkoTeam ?

Разбира се ! Ние имаме групи за начинаещи и за напреднали.

В нашите отбори ще ви помогнем да реализирате личните си амбиции в спорта – независимо дали търсите добро прекарване на времето, искате да регулирате личното си тегло или да станете шампион – ние може да ви помогнем.

Къде може да тренирам ?

Нашите тренировки са на няколко места в София. Водим занимания на стадион „Васил Левски“, Спортен комплекс “Академика” IV км, както и в зала “АСИКС АРЕНА” (Бивша „Фестивална“). Имаме групи и в модерната спортна зала на частно училище „Свети Георги“

Вижте ГРАФИК тук:

В кой дни може да тренирам ?

Ние имаме занимания всеки ден и вие избирате кога и къде да тренирате. Ако сте част от #DarkoTeam посещенията на нашите занимания са неограничени.

Колко струва ?

Първата тренировка в #DarkoTeam винаги е безплатна !

Всяко дете може да дойде и да пробва нашите занимания и да усети атмосферата в отбора. Ако решите да стане нас състезател – ние предлагаме различни възможности за плащане като имаме месечни, петмесечни и годишни абонаменти. Предлагаме и индивидуални тренировки.

Прочетох всичко, но искам и някой да ми разкаже. Какво да направя ?

Обадете се на телефон 0898 46 20 01 и ще получите пълна информация за школата, график, такси и т.н. Ние ще очакваме вашето обаждане.